MAAR WIE ZIJN JULLIE DAN PRECIES? 

Jip.jpg

JIP VUIK

Jip (1992) studeerde in 2015 af aan de Toneelacademie Maastricht als theaterregisseur. Hij maakte meerdere voorstellingen bij o.a. Frascati Producties, OTtheater en productiehuis Rotterdam. Hij is binnen het collectief de enige regisseur, maar in DIEHELEDING werkt hij gelijkwaardig aan de rest. Naast zijn werk als theaterregisseur is Jip (vast) docent aan ArtEZ, de academie voor theater en dans in Arnhem, en is hij werkzaam als coach, schrijver en dramaturg. Zijn favoriete hiphop-artiest is Johan Sebastiaan Bach en hij in zijn vrije tijd doet Jip onderzoek naar zijn eigen angststoornis.

Annebel.jpg

ANNEBEL OVERBEEKE

Annebel (1993) is een lekker pittige Rotterdamse. Ze studeerde in 2018 af aan de Arnhemse toneelschool en speelde onder andere bij het mimegezelschap Golden Palace.

Tijdens haar afstuderen produceerde zij haar eigen actiefilm genaamd: Held op Sok. Annebel heeft een grote fascinatie voor het actiegenre en zal het produceren van eigen ideeën voort blijven zetten. Toegespitst op de rol van de vrouw binnen het genre waarin zij zelf speelt en voornamelijk eigen stunts uitvoert.

Naast theater en film is Annebel ook een paardenmeisje dat al begint te hinniken zodra ze er een ziet. Schietsport en vechtsport zijn ook grote interesses. Haar lievelingsrapper is Tyler the Creator.

Nick.jpg

NICK LIVRAMENTO SILVA

Nick studeerde in 2017 af aan de toneelschool in Arnhem, waar hij nu lesgeeft in zijn vorm van freestyle rappen de so called; “What Sounds Like Now” methode. Hij speelde onder andere bij de Toneelmakerij en woont in Rotterdam. Naast het acteren en rappen is Nick ook een bijna gepensioneerde B-boy (Breakdancer): “Kijk alle moves zitten er wel maar me lichaam zegt gewoon kill doe rustig!”.

Daarnaast heeft Nick een geheime liefde voor de fantasy card game “Magic The Gathering” alleen dat mag niemand weten want dat gaat te koste van zijn street credibility. Zijn favoriete rappers zijn Kendrick Ocean en Frank Lamar.

Zijn favoriete Planeswalker is Ajani, Caller of the Pride.

Steven.jpg

STEVEN IVO

Steven (1992) is een wervelwind die bijna nooit gaat liggen. Hij is afgestudeerd aan toneelschool ArtEz in de zomer van 2018. Hij was eerder te zien bij de Veenfabriek in Ophelia onder regie van Joeri Vos, in Andromache onder regie van Olivier Diepenhorst en in In 't hol van de leeuw van Black Sheep can Fly in samenwerking met DOX. Hij heeft een hekel aan ambitie maar is vaak zelf erg ambitieus.

Hij maakt naast het spelen veel muziek, soms voor zichzelf en vaak voor DIEHELEDING. Rappers waar hij graag naar luisterd en die hem raken zijn; Fresku, Gianski, Kempi, Josbros, Kernkoppen, Akwasi, Sticks, Rico,Willem en Dave Budha. Ojah, hij is een groot fan van Bon iver.

Merel.jpg

MEREL PAUW

Merel (1995) studeerde in 2018 af aan de toneelschool in Arnhem, en speelde onder andere bij Oostpool en Bos Theaterproducties, en in films als Wolfsbergen van Nanouk Leopold en Bitch Fight van Thessa Meijer.

Ze maakt muziek in haar huis in Amsterdam, gaat woensdagavond naar vogue-dansles, en donderdagavond doet ze een Drag King cursus. Haar favoriete rappers zijn MF DOOM en Jonwayne, maar de band Gorillaz gaat voor alles. Ze houdt van horrorfilms, stripboeken en vrouwelijke jongens.

Dalorim.jpg

DALORIM WARTES

Dalorim Wartes studeerde in 2018 af aan de toneelschool in Arnhem. Onder regie van Noël Fischer heeft hij bij het Nationale Theater in zowel Ifigeneia Koningskind (2017) als De Vrekkin (2018) gespeeld en in Robin Hood (2018) van Oostpool onder regie van Sara Moeremans. Als tiener was hij te zien in de jeugdserie De Taxi van Palemu (2006) en in de speelfilm Joy (2010). Hij woont in Arnhem. Zijn guilty pleasure is om op een avond een grote zak zonnepitten leeg te eten met Netflix & chill. Zijn favoriete rappers zijn Bone Thugs N Harmony, Tech N9ne en Yelawolf.